Malzemeler:
4 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvıyağ
2 su bardağı un
1 paket vanilyalı puding (toz halinde)
1 paket kabartma tozu
Hindistan cevizi
Hazırlanışı:
Derin bir kapta; yumurta ve toz şekeri mikserle köpürene dek çırpın. Süt, sıvıyağ ilave edip çırpmaya devam edin. Ayrı bir kapta; un, toz puding, kabartma tozunu karıştırın. Karışımı; çırpma kabına ilave edip kaşıkla birkaç kez karıştırın. Yağlanmış kek kalıplarına kek hamurunu pay edin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirin. Pişen kekleri fırından çıkarıp sıcakken üzerine Hindistan cevizi serpin. Ilındıktan sonra servis yapın.
Afiyet olsun...
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder