MALZEMELER:
8 kişilik
1'er adet soğan ve çarliston biber
2'şer adet orta boy havuç ve kabak
1 adet orta boy patates
2 çay bardağı bezelye
1 çorba kaşığı zeytinyağı
5 su bardağı su
3 çorba kaşığı soya sosu
Tuz
Karabiber
YAPILIŞI:
Kıyılmış soğan ve biberi kavurun. Havuç, patates ve kabağı küp küp doğrayın. Tencereye havuç ve patatesleri de ekleyip 3 dakika daha kavurun. Suyu ilave edin. Malzemeler kaynadıktan sonra bezelye, kabak ve baharatları da ekleyip 20 dakika boyunca kısık ateşte pişirin. Soya sosunu üzerine gezdirip servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder