MALZEMELER:
1 kg. balkabağı
2 adet havuç
2 adet kırmızı dolmalık biber
1 adet soğan
6 su bardağı et suyu
1 çay kaşığı toz zencefil
1 kutu krema
Pul biber
YAPILIŞI:
Doğranmış kabak, havuç, biber ve soğanı et suyuyla birlikte sebzeler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin. Hepsini robottan geçirip püre haline getirin. Zencefil, krema ve kırmızı pul biberi ilave edin. Kaynadıktan iki dakika sonra ateşi kapatın. Küp kesip tereyağında kızartmış olduğunuz ekmeklerle birlikte servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder