MALZEMELER:
400 gr. kuşbaşı et
1 adet nar
2 çorba kaşığı zeytinyağı
15-20 adet arpacık soğan
2 adet patates
Tuz
Karabiber
Pul biber
YAPILIŞI:
Eti üzerine zeytinyağı ekleyerek buzdolabında 20 dakika dinlendirin. Daha sonra yapışmaz yüzeyli bir tavada ara sıra karıştırarak 10 dakika pişirin. Ayıklanmış soğanları üzerine ekleyip et iyice yumuşayana kadar pişirin. Tuz, karabiber ve pul biber kattıktan sonra yemeğinizini servis tabağına alın. Patatesleri küp doğrayıp kızartın. Eti patates ve nar taneleriyle servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder