MALZEMELER:
8 adet çekirdeksiz mandalina
1 su bardağı toz şeker
1/2 limonun suyu
200 gr. bitter çikolata
YAPILIŞI:
Mandalinaları kabuklarını soymadan bir tencereye koyup üzerini geçecek kadar su ekleyin. Su kaynadıktan üç dakika sonra ocaktan alın. Her seferinde suyunu değiştirerek bu işlemi üç kez tekrarlayın. Suyunu süzüp bir tencereye alın. Toz şeker ve üzerini geçecek kadar su ilave ederek 5 dakika kaynatın. Limon suyunu ekleyip ocaktan alın. Mandalinaları şerbetten çıkarın. Ilındıktan sonra benmari usulü erittiğiniz bitter çikolataya batırın. Soğuyunca servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder