MALZEMELER:
2 adet yumurta
1 çay bardağı süt
2 çorba kaşığı yoğurt
1 çay bardağı zeytinyağı
2 adet yufka İçine:
1 adet soğan
1 kg. pazı
1 çorba kaşığı margarin
200 gr. beyaz peynir
Kırmızıbiber
YAPILIŞI:
Yumurta, süt, zeytinyağı ve yoğurdu çırpın, fırın tepsisinin her tarafına sürün. Yufkanın bir tanesini kenarları dışarıda kalacak biçimde tepsiye yerleştirin. Diğer yufkayı parçalayıp, yarısını yufkanın üzerine koyun. Üzerine yumurtalı karışımdan sürün. İçi için, margarini eritin, küçük doğranmış soğanla pazıları yağda kavurun. Peynir ve kırmızıbiberi ekleyin, yufkanın üzerine yayın. Kalan parçalanmış yufkaları da yerleştirin, yumurtalı karışımı sürüp, sarkan yufkayı kapayın. Kalan karışımı da üzerine sürün. Çörekotu serpin. Önceden ısıtılmış 190 derce fırında 40 dakika pişirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder