MALZEMELER:
1 kg yeşil elma
2 lt içme suyu
1 tatlı kaşığı şeker
YAPILIŞI:
Elmalar kabukları ile beraber zar şeklinde doğranır ve cam bir kavanoza koyulur. Üzerine şeker ve su dökülerek yaklaşık 15 gün kadar kavanozun kapağı açık olarak beklenir. Kavanozun üzerinde beyaz köpükler oluşunca sirkemiz olmuş demektir ve süzülerek artık kullanıma hazırdır.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder