Malzemeler:
2 paket pötibör bisküvi
1 bardak süt
3 kaşık kakao
Yarım paket margarin
Yarım bardak şeker
1 büyük portakalın kabukları
1 bardak şeker
Hindistan cevizi ve toz fıstık
Yapılışı:
Margarin eridikten sonra içinde kakao ve şeker eklenerek eritilir. Bisküviler küçük parçalara kırılarak bu kakaolu karışım ile harmanlanır. Diğer yandan portakalın kabukları zar şeklinde doğranarak şeker ile kaynatılır ve şekerleme yapılır. Süt ile beraber portakal kabukları bisküvilere ilave edilir. Bir kek kalıbına veya yağlı kâğıt içinde şekil verilerek buzdolabında 2 saat kadar bekletilerek dilimlenir ve servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder