MALZEMELER:
1 adet tavuk göğsü
1 adet kabak
200 gr mantar
3 adet domates
1 adet soğan
4-5 diş sarımsak
Tuz, pul biber
1 kaşık salça
YAPILIŞI:
Soğanlar ve sarımsaklar doğranarak salça ile beraber az sıvı yağda kavrulmaya başlanır. Tavuklar doğranarak tavaya eklenir. Kabakların kabuğu soyulmadan dilimlenir, baharat ve domateslerle beraber tavuklara ilave edilir. Tavanın kapağı kapatılarak hafif ateşte pişirilir. Yaklaşık 30 dakika sonra yemeğimiz servise hazırdır.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder