MALZEMELER:
1 litre süt
1 kaşık un
2 kaşık nişasta
1 bardak şeker
1 paket vanilya
2 adet yumurta sarısı
1 çorba kaşığı Hindistan cevizi
SOSU İÇİN:
1 kutu dondurulmuş frambuaz
1 bardak şeker
3 kaşık nişasta
YAPILIŞI:
Muhallebi malzemeleri çırpılır ve orta ateşte karıştırılarak pişirilir. Frambuazlar ezilir ve ayrı bir tencerede şekerle nişasta ilave edilerek bir taşım kaynatılır. Servis kaplarına sıra sıra muhallebi ve frambuaz sosu eklenerek en az 2 saat kadar buzdolabında bekletilir ve soğuk olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder