MALZEMELER:
300 gr balkabağı
200 gr kestane
1 adet soğan
1 bardak krema
Yarım demet maydanoz
2 kaşık tereyağı
Tuz
Taze çekilmiş karabiber
YAPILIŞI:
Soğan ve balkabağı rendelenerek tereyağında hafifçe kavrulur. Üzerine 7-8 bardak su ilave edilerek pişirilir. Kabaklar yumuşayınca robottan geçirilip krema ve tuz ilave edilir. Başka bir kapta haşlanan kestaneler kabukları soyulduktan sonra ufalanarak ince kıyılmış maydanoz ve taze çekilmiş karabiber ile çorbamızın üzerine serpilerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder