MALZEMELER:
1/2 kg taze fasulye
150 gr tulum peyniri
1 adet kırmızı soğan
150 gr ceviz
1 çay bardağı zeytinyağı
2 çorba kaşığı elma sirkesi
Tuz
YAPILIŞI:
Fasulyeler tuzlu suda haşlandıktan sonra süzülür. Kırmızı soğanlar küçük küçük doğranır ve zeytinyağı, sirke, fasulyeler ile harmanlanır. Tulum peynirleri ufalandıktan sonra dövülmüş cevizlerle fasulyelerimizin üzerine serpilerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder