Malzemeler:
4 dilim dana pirzola
2 çorba kaşığı soya sosu
1 adet soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Garnisi için
1 adet kabak
3 adet yeşilbiber
1 adet soğan
2 adet domates
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz, karabiber, pul biber
Yapılışı:
Soğan rendelendikten sonra bir süzgece koyularak suyu süzülür. Zeytinyağı ve soya sosu ile karıştırılarak etlerimiz en az 2-3 saat bu sosun içinde bekletilir. Daha sonra ızgarada pişirilir. Bütün sebzeler ince uzun doğranarak yanmaz bir tavada zeytinyağı ile sotelenir. Baharatlar ve tuz ilave edilerek sebze sotemiz etimizin yanında servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder