Malzemeler:
4-5 adet kırmızı pancar (turşu yapılan pancar)
3-4 diş sarımsak
1 çay bardağı sızma zeytinyağı
2 çorba kaşığı elma sirkesi
Tuz
Yapılışı:
Pancarların kabukları soyulduktan sonra çiğ olarak rendelenir ve tuz ile sirke ilave edilerek hafifçe yoğrulur. Sarımsaklar ezilir ve zeytinyağı ile birlikte pancarlara eklenir ve harmanlanır. Arzuya göre salata olarak veya etlerin yanında garni olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder