Malzemeler:
2 bardak iri bulgur
1/2 kg kuzu ciğeri
1 kahve fincanı kuş üzümü
1 kahve fincanı dolmalık fıstık
1 demet ince kıyılmış maydanoz
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı yenibahar
1 çay bardağı sıvı yağ
1 demet maydanoz
2 büyük soğan
Tuz
Yapılışı:
Soğanlar yemeklik doğranır ve sıvı yağda hafifçe çevrilir. Bulgurlar 10 dakika kavrulduktan sonra üzümler, fıstıklar ve ciğerler eklenerek 10 dakika daha kavrulur. Baharatlar ilave edildikten sonra bulgurların üstünü örtecek kadar sıcak su eklenerek kısık ateşte 15 dakika pişirilir. 15 dakika demlendikten sonra ince kıyılmış maydanoz ile harmanlanarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder