Malzemeler:
1 kg kabak
1 büyük soğan
1 kâse ceviz
2 kâse taze kaşar rendesi
1 çay bardağı sıvı yağ
3 adet yumurta
3 kaşık un
Yapılışı:
Kabaklar iri rendelenir. Soğan yemeklik doğranır ve kabaklarla beraber birlikte kavrulur. Yumurtalar, un ve iri dövülmüş ceviz eklenir. Bir fırın kabına koyulur üzerine taze kaşar rendesi dökülerek 160 derecelik fırında 25-30 dakika pişirilir. Kaşarlar kızarınca fırından çıkarılır ve sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder