Malzemeler:
2 bardak un
2 adet yumurta
Yarım bardak ılık su
300 gr kıyma
1 adet soğan
1 kaşık salça
Pul biber
Karabiber, tuz
1 çay bardağı sıvı yağ
Yapılışı:
Soğanımız yemeklik olarak doğranır, sıvı yağda kıyma ve salça ile birlikte kavrulur. Diğer yandan yumurtalar, un ve ılık su karıştırılarak yoğrulur. 15-20 dakika kadar dinlendirilen hamurumuz bezelere ayrılarak açılır ve küçük hamur parçaları kesilir. Kaynayan tuzlu ve yağlı suda haşlanan hamurlarımız geniş bir tabağa alınır. Üzerlerine kavrulmuş kıymamız yayılarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder