Muzlu piramit pasta

Malzemeler:

3 adet muz
2 paket pötibör bisküvi
4 bardak süt
1 kaşık un
2 kaşık nişasta
1 bardak şeker
5 kaşık Hindistan cevizi
Yağlı fırın kâğıdı

Yapılışı:

Süt, un nişasta ve şeker karıştırılarak pişirilir. Yağlı fırın kâğıdı tezgâha serilir, üzerine Hindistan cevizi serpilir, üzerine ince bir tabaka muhallebimizden yayılır. Ve bisküviler 4 sıra enine 6 sıra boyuna dizilerek üstlerine tekrar muhallebimiz serilir. Tam orta kısmına muzlar bütün olarak yerleştirilir. Yağlı kâğıt yardımı ile piramit şeklinde katlanarak en az 2 saat buzdolabında bekletilen pastamız dilimlenerek servis edilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Followers