Malzemeler:
3 adet muz
2 paket pötibör bisküvi
4 bardak süt
1 kaşık un
2 kaşık nişasta
1 bardak şeker
5 kaşık Hindistan cevizi
Yağlı fırın kâğıdı
Yapılışı:
Süt, un nişasta ve şeker karıştırılarak pişirilir. Yağlı fırın kâğıdı tezgâha serilir, üzerine Hindistan cevizi serpilir, üzerine ince bir tabaka muhallebimizden yayılır. Ve bisküviler 4 sıra enine 6 sıra boyuna dizilerek üstlerine tekrar muhallebimiz serilir. Tam orta kısmına muzlar bütün olarak yerleştirilir. Yağlı kâğıt yardımı ile piramit şeklinde katlanarak en az 2 saat buzdolabında bekletilen pastamız dilimlenerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder