Malzemeler:
1 bağ ısırgan otu
1 adet yumurta
3 çorba kaşığı yoğurt
2 kaşık un
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 çorba kaşığı nane
Yapılışı:
6-7 bardak su ocağa koyularak kaynatılır. Yumurta, un, yoğurt iyice çırpılır ve suya karıştırılarak dökülür. Isırgan otları ince kıyım kesilir, naneler ile birlikte çorbaya ilave edilir. Çorbamız 2 taşım kaynatılır ve zeytinyağı eklenerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder