Malzemeler:
300 gr küçük doğranmış dana kuşbaşı et
1 adet soğan
1 çay bardağı sıvı yağ
2 adet yumurta
1 bardak süt
4 adet yufka
Tuz, karabiber
Yapılışı:
Soğanlar yemeklik olarak doğranır ve etlerle beraber kavrulur. Yumurtalar yağ ve sütle karıştırılarak yufkaların arasına serpilecek olan karışım hazırlanır. Yufkalardan 2 tanesi tepsimizin altına serilir, arasına sütlü karışımdan 1 kepçe kadar yayılır. Daha sonra etli harcımız yayılır. Tekrar 2 yufka aynı şekilde döşenir. 180 derecelik fırında 40 dakika kadar pişirilir. Dilimlenerek sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder