Malzemeler:
2 adet levrek
2 adet patates
200 gr mantar
3 adet soğan
1 bardak krema
200 gr taze kaşar rendesi
Tuz, karabiber
Yapılışı:
Levrekler kılçıklarında ayrılarak fleto çıkarılır. (Bu işlemi balıkçımızdan da rica edebiliriz.) Bir fırın kabına yerleştirilen balıklarımız üzerine ince kıyılmış mantarlar, soğanlar, patatesler yerleştirilir. Tuz ve karabiber serpildikten sonra krema ve kaşar rendesi ilave edilerek 180 derecelik fırında 30-40 dakika kadar pişirilip sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder