Malzemeler:
1 adet hazır sade pastaban
5 adet mandalina
2 kaşık un
1 kaşık nişasta
1 bardak şeker
2 adet yumurta sarısı
1 kaşık tereyağı
3 bardak süt
2 çorba kaşığı Hindistan cevizi
Süsleme için şekerlemeler
Yapılışı:
Mandalinalardan 2'sinin suyu sıkılarak pastabanımız ıslatılır. Diğer yandan süt, un, yumurta sarıları, şeker ve nişasta çırpılarak pişirilir. Muhallebi kıvamına gelince tereyağı ilave edilerek karıştırılır ve pasta kremamız elde edilir. Mandalina suyu ile ıslatılmış olan pastabanımız bir servis tabağına koyularak üzerine pasta kremamız yayılır. Mandalina dilimleri, şekerlemeler ve çikolata sosu ile süslenerek soğuk olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder