Malzemeler:
300 gr ton balığı konservesi
2 adet havuç
1 kâse haşlanmış bezelye
7-8 adet kornişon turşu
2-3 adet küçük turp
1 demet semizotu
2 kaşık mayonez
2 dilim bayat ekmek içi
Yapılışı:
Havuçlar haşlanır ve zar şeklinde doğranır. Ekmek içleri rondodan geçirilerek ufalanır. Ton balıkları ekmek içi ve mayonezle iyice karıştırılır. Turplar, turşular, havuçlar ton balıklı karışıma ilave edilerek Karıştırılır. Uzun bir kalıp hafif yağlandıktan sonra içine sıkıştırılarak karışımımız dökülür. En az 2 saat dolapta bırakıldıktan sonra dilimlenerek semizotları, domates ve mayonez eşliğinde servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder