Sebzeli ton balığı dilimleri

Malzemeler:

300 gr ton balığı konservesi
2 adet havuç
1 kâse haşlanmış bezelye
7-8 adet kornişon turşu
2-3 adet küçük turp
1 demet semizotu
2 kaşık mayonez
2 dilim bayat ekmek içi

Yapılışı:

Havuçlar haşlanır ve zar şeklinde doğranır. Ekmek içleri rondodan geçirilerek ufalanır. Ton balıkları ekmek içi ve mayonezle iyice karıştırılır. Turplar, turşular, havuçlar ton balıklı karışıma ilave edilerek Karıştırılır. Uzun bir kalıp hafif yağlandıktan sonra içine sıkıştırılarak karışımımız dökülür. En az 2 saat dolapta bırakıldıktan sonra dilimlenerek semizotları, domates ve mayonez eşliğinde servis edilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Followers