MALZEMELER:
3 adet kepekli lavaş
2 adet domates
2-3 adet marul yaprağı
1 adet salatalık
1 kaşık süzme yoğurt
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 diş sarımsak
Birkaç damla limon
Tuz
Yarım soğan
YAPILIŞI:
Soğanımız ince kıyım doğranır ve hafif tuzlanarak ovulur. Domateslerin ve salatalıkların kabukları soyularak ince kıyım doğranır. Marul yaprakları kesilir. Süzme yoğurt, ezilmiş sarımsak, limon ve zeytinyağı çırpılır. Bütün malzeme harmanlanarak kat kat kepekli lavaşların arasına yayılır. Dilimlenerek soğuk olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder