Malzemeler:
4 adet tavuk but
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Taze çekilmiş karabiber
Tuz
3-4 dal brokoli
2 adet soğan
3 adet havuç
1 tatlı kaşığı kimyon
Yapılışı:
Tavuklar yayvan bir tencereye yerleştirilir. Üzerlerine kimyon, taze çekilmiş karabiber ve 1 bardak su eklenerek yaklaşık 1 saat kadar hafif ateşte pişirilir. Tavuklar suyunu iyice çekince ocaktan indirilir. Diğer yandan brokoliler kaynar suya atılarak tam 8 dakika haşlanıp süzülür ve hemen soğuk suya atılır. Tekrar süzülerek hafif yağlanır. Soğanlar piyazlık doğranarak yanmaz bir tavada çevrilerek karamelize edilir. Havuçlar haşlanıp zar şeklinde doğranır ve hafifçe yağlanır. Tavuklar sebze garnilerimizle servise sunulur.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder