MALZEMELER:
500 gr tavuk kuşbaşı
2 adet soğan
4-5 diş sarımsak
5-6 adet domates
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Tuz, pul biber
1 tatlı kaşığı köri
1 tatlı kaşığı zerdeçal
YAPILIŞI:
Soğanlar ve sarımsaklar yemeklik olarak doğranır, sıvı yağda hafifçe kavrulurlar, ardından doğranmış domatesler eklenerek kavurma işlemi devam eder. Tavuk ve baharatlar ilave edilip tenceremizin kapağı kapatılır. Yemeğimiz yaklaşık 40 dakika kadar pişirilerek arzuya göre pilavla servis edilebilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder