Malzemeler:
500 gr ıspanak
1 adet soğan
100 gr lor peyniri
1 çay bardağı sıvı yağ
8 adet milföy hamuru
1 adet yumurta sarısı
Yapılışı:
Soğanımız yemeklik doğranıp ince kıyılmış ıspanaklarla beraber sıvı yağda kavrulur. Lor peyniri ilave edilerek ıspanaklı harcımız hazırlanır. Milföy hamurlar merdane yardımı ile açılarak arasına ikişer kaşık ıspanaklı içten koyularak ikiye katlanır. Üzerlerine yumurta sarısı sürülerek 180 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir. Sıcak veya ılık olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER

0 yorum:
Yorum Gönder