Malzemeler:
300 gr ıspanak
1 adet soğan
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket kalem makarna
2 adet yumurta
2 kaşık un
1 bardak süt
Tuz, pul biber
Yapılışı:
Soğan yemeklik olarak doğranır ve sıvı yağda ince kıyılmış ıspanaklarla beraber kavrulur. Makarnamız haşlanır ve süzülür. Yağlanmış bir fırın kabına haşlanan makarnalar boşaltılır. Üzerine kavrulmuş ıspanağımız serilir. Diğer yandan un, süt ve yumurta çırpılarak kabımıza ilave edilir. 180 derecelik fırında 30 dakika pişirilen makarnamız sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder