Malzemeler:
1/2 kg kestane veya 1 bardak kestane püresi
1 bardak şeker
2,5 bardak un
3 yumurta
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
1 paket kabartma tozu
1 kaşık kakao
1 tatlı kaşığı tarçın
Yapılışı:
Eğer taze kestane kullanacaksak kestaneler haşlanır ve kabukları soyulduktan sonra ezilir. Yumurtalar şeker ile çırpılır ve köpürtülür. Un ve kabartma tozu elenerek yumurtalara ilave edilir. Diğer malzemeler teker teker kek hamurumuza eklenerek yağlanmış fırın kabına dökülür. 170 derecelik fırında 50 dakika pişirilir. Soğuduktan sonra kalıptan çıkarılarak dilimlenir ve servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder