Malzemeler:
1 kg iç bezelye
1 adet soğan
1 demet dereotu
300 gr tavuk göğüs eti
3-4 adet sarımsak
1 çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı zerdeçal
Yapılışı:
Soğanlar ve sarımsaklar yemeklik olarak doğranır, sıvı yağda kavrulur. Tavuk etleri kuşbaşı doğranarak tencereye ilave edilir. Ardından bezelyeler ve baharatlar eklenerek 2 bardak su ile yemeğimiz pişirilmeye başlanır. Yaklaşık 30 dakika pişirilen yemeğimize ince kıyılmış dereotu serpilerek arzuya göre pilavla servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder