Malzemeler:
10-15 adet yerelması
1 adet soğan
1 kaşık tereyağı
1/2 bardak krema
Yarım limon suyu
1 kaşık un
1 kâse taze kaşar rendesi
Tuz
Yapılışı:
Yerelmaları soyulduktan sonra doğranır ve limonlu suda bekletilir. Soğanlar yemeklik olarak kesilip tereyağında hafifçe kavrulur. Unumuz eklenerek kavurma işlemine devam edilir. Yerelmaları ve 5-6 bardak su ilave edilerek çorbamız kaynatılmaya başlanır. Yerelmaları yumuşayınca ocaktan indirilen çorbamız blenderdan geçirilerek kreması karıştırılır ve taze kaşar serpilerek sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder