Malzemeler:
1 kg hindi but kuşbaşı
1 adet soğan
2-3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı hardal
3 çorba kaşığı soya sosu
1 çay bardağı zeytinyağı
2 kaşık yoğurt
20-25 adet çöp şiş
Yapılışı:
Soğanlar piyazlık olarak doğranır. Sarımsaklar ezilir ve bütün malzeme derince bir kap içerisinde harmanlanır. Hindi etleri bu karışımın içine yatırılarak en az 2 saat bekletilir. Ardından terbiyelenen etler çöp şişlere dizilerek ızgarada çevrilerek pişirilir. Pilav veya püre eşliğinde servis edilir. Aynı sosu tavuk etlerini veya kuzu etlerini terbiyelemek için de kullanabiliriz.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder