Malzemeler:
7-8 adet havuç
2 çorba kaşığı tane kişniş
1 kâse süzme yoğurt
3-4 diş sarımsak
Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı
1 çorba kaşığı elma sirkesi
Tuz
Yapılışı:
Havuçlar bütün olarak haşlanır ve soyulduktan sonra dilimlenir. Sarımsaklar ezilir, yoğurt, kişniş, tuz ve sızma zeytinyağI karıştırılarak dilimlenmiş havuçlarla harmanlanır. Kişnişli havuç haşlamamız soğuk olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder