MALZEMELER:
2 adet kivi
2 bardak su
2 bardak süt
1 kaşık un
2 kaşık nişasta
1 bardak pudra şekeri
Yarım bardak çilek veya vişne reçeli suyu
1 kase Antep fıstığı içi (Süslemek için)
YAPILIŞI:
Su, süt, un, nişasta iyice çırpıldıktan sonra orta ateşte karıştırılarak pişirilir. Servis edilecek kapların altlarına 3'er dilim kivi koyulduktan sonra muhallebimiz boşaltılır. En az 2 saat buzdolabında soğutulan tatlımız yine kivi dilimleri eşliğinde reçel suyu, pudra şekeri ve fıstık serpilerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder