MALZEMELER:
300 gr mantar
Yarım paket mantı makarna veya burgu makarna
Yarım çay bardağı sıvı yağ
200 gr taze kaşar peyniri
1 adet soğan
3-4 diş sarımsak
2 adet domates
Kekik, taze çekilmiş karabiber
Tuz
YAPILIŞI:
Soğanımız ve sarımsaklarımız ince kıyım doğranır. Sıvı yağda hafifçe çevrilir. Kabuğu soğulmuş ve doğranmış olan domatesler eklenir. Mantarlar bütün olarak tencereye ilave edilir. 5 dakika kadar çevrildikten sonra ocaktan indirilir. Diğer yandan makarnalar haşlanarak süzülür. Baharatlar, tuz, haşlanmış makarnalar, mantarlı karışım harmanlanarak fırın kaplarına paylaştırılır. Üzerlerine taze kaşar rendesi serpilerek 180 derecelik fırında 15 dakika kadar pişirilip sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder