6 kişilik
Malzemeler :
6 parça biftek
15 adet pastırma
4 adet domates
2 çorba kaşığı tereyağı
2 su bardağı su, tuz, karabiber
Kürdan
Yapılışı:
Etleri tuz ve biberleyin. Ortalarına pastırmaları koyup rulo şeklinde sarıp kürdanla tutturun. Tereyağını tavaya koyup etleri iyice kızartın. Üzerine rendelenmiş domates ya da salça ekleyin ve sıcak suyla kapağı kapalı 15 dakika pişirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder