Malzemeler :
500 gram ince dövülmüş tavuk göğsü
2 adet pırasa
1 adet patates
3 diş sarımsak
Köri, karabiber, tuz
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çay bardağı süt
Yapılışı:
Tavada tereyağını eritin. Pırasaları çok ince kıyın ve tavaya koyup 5 dakika pişirin. Üzerine rendelenmiş patatesi de ekleyip pişirmeye devam edin.Üzerine unu koyup sütü ilave edin ve koyulaşınca ocaktan alın. Tavuk göğsünü baharatla ovun ve tezgah üzerinde açıp içine pişirdiğiniz pırasalı içi yerleştirip rulo şeklinde sarın ve fırın tepsisine dizin. 200 derecedeki fırında 40 dakika iyice kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alıp dilimleyin ve tepside biriken suyunu üzerine gezdirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder