Malzemeler:
Yarım tavuk göğsü
2 diş sarımsak
2 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı tereyağı
Üzeri için:
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
Yapılışı:
Tencereye 4 bardak su koyun. Tavuk göğsünü 20 dakika haşlayın. Pişince süzüp suyunu ayırın. Etlerini de irice parçalayın. Çorbayı yapacağınız tencerede tereyağını eritin. Üzerine unu ekleyip 2 dakika kavurun. Ezilmiş sarımsak ve tavuk suyunu içine ilave edin. 2 su bardağı suyla, irice doğradığınız tavuk etlerini de katıp 10 dakika pişirin. Küçük bir tavada tereyağı ve kırmızı biberi yakıp üzerine gezdirin. Sıcak sıcak için.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder