Malzemeler:
1 kilo pırasa
2 adet havuç
1 çay bardağı zeytinyağı
1 adet limon
1 çay bardağı pirinç
1 adet kesme seker
1 çay kaşığı tuz
Yapılışı:
Pırasaları verev şekilde doğrayın. Havuçları dilimleyin. Tencereye yağı koyup pırasa ve havuçları 4 dakika kadar kavurun. Üzerine pirinç, şeker ve tuz ilave edip biraz da su koyup ve kısık ateşte 20 dakika pişirin. Soğutup limon suyu ile ikram edin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder