Malzemeler :
3 adet orta boy patates
1 adet büyük boy havuç
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
1 çay bardağı galeta unu
Tuz, karabiber
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Yapılışı:
Patates haşlayın ve kabuklarını soyun. Derin bir kaba alıp ezin. Temizlenmiş havucu rendeleyin ve ekleyin. Zeytinyağı, kaşar peyniri, tuz ve karabiber kattıktan sonra tüm malzemeyi karıştırın. Harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve avucunuzda yuvarlayın. Köfteleri galeta ununa bulayın ve kızdırılmış sıvıyağda kızartın. Kağıt havlu üzerinde fazla yağını alın. Servis yaparken farklı bir sunum isterseniz, çöp şişlere geçirip aralara istediğiniz sebzeleri ekleyip tabağa dizebilirsiniz .
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder