Malzemeler (6 Kişilik):
400 gram kuzu eti
2 adet ayva
4 çorba kaşığı nar ekşisi
1 çorba kaşığı tereyağı
3 çorba kaşığı kuru üzüm
Tuz, karabiber
Yapılışı:
Öncelikle kuzu etlerini kuşbaşı doğrayın ve tencereye koyup suyunu bırakıp çekinceye kadar pişirin. Üzerine tereyağını ve doğranmış, çekirdekleri çıkartılmış ayvaları koyup kavurmayı başlayın. Üzerine kuru üzümve birmiktar sıcak su koyup kapağını kapatın, 15 dakika kadar pişirin. Servis yapmadan önce nar ekşisini, tuzu ve karabiberi de koyup 5 dakika pişirin, sıcak sıcak ikramedin. Ayva çok güzel bir tat veriyor et yemeklerine.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder