Malzemeler (2 kişilik):
6 adet çinakop
4 çorba kaşığı un
1 su bardağı soda
1 adet kırmızı soğan
2 adet yuvarlak ekmek
1 çorba kaşığı hardal
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet limon
6 adet marul yaprağı
Yapılışı:
Balıkları temizleyip üzerine sodayı boşaltın. 5 dakika bekletin, ardından süzüp una bulayın. Kızgın yağda kızartın. Ekmekleri ikiye bölün üzerine hardal sürün. Yıkanmış marul yapraklarını koyun ve soğan halkalarını limon suyu ile lezzetlendirip üzerine ekleyin. Zeytinyağını ve kızartılmış balıkları üzerine koyup servis yapın. Çocuklar için hazırlayacaksanız balıkların kılçığını alıp yine bütün olarak koymanız mümkün.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
enteresan bir balık tarifi ama deniyecem