Malzemeler (4 kişilik):
400 gram kuşbaşı doğranmış tavuk eti
1 adet soğan
1 adet patates
1 adet kabak
200 gram brokoli
2 adet sivri biber
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Yapılışı:
Tavuk etlerine fırın kabına koyun. Üzerine tuz, karabiber ve zeytinyağı serpip harmanlayın. Küp doğranmış soğanı, patatesi ve kabakları içine ekleyin. Sivribiber ve brokolileri doğranmış şekilde üzerine koyun. Hiç su koymadan üzerine yağlı kâğıtlarla kapatın. 170 derecedeki fırında 45 dakika pişirin. Diyet yapanlara öneririm.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder