Malzemeler ( 6 kişilik ):
400 gram tavuk kuşbaşı
1 adet soğan
1 adet kırmızıbiber
2 adet yeşilbiber
2 diş sarımsak
6 çorba kaşığı sıvı yağı
3 çorba kaşığı soya sosu
1 tatlı kaşığı şeker
Yapılışı:
Büyük bir tavanın içine irice doğranmış tavuk etlerini ve sıvı yağı koyup 5 dakika kavurun. Üzerine yine iri doğranmış kırmızıbiber ve yeşilbiberi ekleyip karıştırmaya devam edin. Soğanı da iri parçalara bölün sarımsaklarla beraber tavaya ekleyin. Son olarak 5 dakika kadar kavurup üzerine soya sosunu ve şekeri ekleyip ocaktan alın. Servis tabağına sıcak sıcak aktarın ve servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder