MALZEMELER:
2 adet palamut balığı
2 adet soğan
2 dilim bayat ekmek
3 adet yumurta
Maydanoz
2 fincan zeytinyağı
1 bardak un
YAPILIŞI:
Palamutları temizleyin. 1 adet soğanı dört parçaya bölerek bolca su içerisinde iyice haşlayın. Buna ıslatılmış, suyu sıkılmış ekmek içi, rendelenmiş soğan, 1 yumurta, tuz, karabiber ve maydanoz katarak, yoğurun. Yoğrulan bu karışımdan cevizden büyük parçalar alıp, köfteler yaparak una bulayın. İki yumurtayı çırpın. Una bulanmış köfteleri yumurtaya bulayıp, kızdırılmış yağda tavanın sapından tutup sallayarak kızartın. Yanında soğan, maydanoz ile servise sunun.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder