MALZEMELER:
300 gram margarin
3 bardak un
1 su bardak şeker
2 kaşık çekilmiş fındık
1 yumurta
Yarım kaşık tarçın
Yarım kaşık karanfil
4 kaşık böğürtlen
YAPILIŞI:
Margarini, yumurtayı ve şekeri elle iyice karıştırın. Un, fındık, tarçın karanfil tozunu karıştırın (karanfili havanda dövebilirsiniz). Yavaş yavaş margarine ekleyin, yoğurun. Hamurun dörtte üçünü kalıba yayın. Altına yağlı kağıt yayabilirsiniz. Üstüne reçeli sürün. Kalan hamurla şeritler yaparak, turtanın üstünü süsleyin. 175 derece ısıtılmış fırında 45-50 dakika pişirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
Paylaşımınız için teşekkürler.. Lezzetli bir tarie benziyor.En kısa zamanda deneyeceğim. İyi Akşamlar