MALZEMELER:
1 adet tavukgöğsü
1 adet soğan
Limon suyu
8 bardak su
Tuz
Karabiber
Yumurta sarısı
1 fincan un
YAPILIŞI:
Çorba tenceresine; 8 su bardağı su, kuru soğan, tuz ve tavukgöğsünü alın. Tavuk yumuşayana kadar haşlayın. Haşlanan tavuk ve bütün soğanı tencereden alın. Tavukgöğsünü küçük parçalara ayırın ve tekrar çorba tenceresine alın. Kâsede; yumurta sarısı, limon suyu, un ve 1 kepçe tavuk suyunu iyice karıştırın. Karışımı yavaşça tencereye ilave edip hızlıca karıştırın. Çorbayı bir taşım kaynatıp sıcak olarak servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder