Malzemeler :
3 su bardagi dövülmüş ceviz
2 su bardağı ince köftelik bulgur
1 kaşık biber salçası
2 ad kuru soğan
3 diş sarımsak
1 tutam maydonoz
1 yemek kaşığı pul biber
Karabiber
Kimyon
Nane
Marul
1 kaşık domates salçası
Hazırlanışı:
Bulgurları 2 bardak sıcak suda ıslatın. Geniş bir kapta kıyma ve bulgurları yoğurmaya başlayın. İçine, ceviz ve ince doğranmış soğanları ekleyin ve yoğurmaya devam edin. Ardından salça, baharat ve sarımsak ekleyin. Tuzu da ilave ettikten sonra birkaç dakika daha yoğurmaya devam edin. Şekil verirken yapışmaması için elleriniz ıslak olarak şekill verebilirsiniz. En son maydanoz ve naneyi ilave edin. Daha sonra küçük parçalar halinde kopararak istediğiniz şekli verin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder