Malzemeler:
3 adet kemer patlıcan
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
3 diş rendelenmiş sarımsak
Damak tadınıza göre tuz
Hazırlanışı:
Patlıcanları ocağın üzerinde ya da fırının ızgara telinde közleyin. Patlıcanların ortasında yatay çizgi olacak şekilde kesik açın. Kaşar peynir, tuz ve sarımsağı iyice karıştırın. Karışımı, patlıcanların içine doldurun. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında peynir eriyip kızarana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder