Malzemeler:
500 g Veronelli Penne Makarna
.1 kg soyulmuş ve doğranmış domates
.1 çay kaşığı kuru fesleğen
.2 Yemek kaşığı zeytinyağı
.4 diş ince kıyılmış sarımsak
.1 silme yemek kaşığı şeker
.1 çay kaşığı tuz
.2 çay kaşığı pul biber
Yapılışı:
Sarımsaklar zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavrulur. Domatesler ilave edilir. Sos tenceresindeki domatesler suyunu bıraktığında tuz, kırmızıbiber, şeker ve fesleğen ilave edilir. Veronelli Penne pişirme önerisine uygun olarak haşlanıp, süzüldükten sonra sosla karıştırılır. Üzerine maydanoz serperek sıcak olarak servis yapılır.
Afiyet Olsun...
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder